Byggematerialerne er halm pudset med ler
45 x 85 x 200 cm. I etageadskillelsen og under tag er der isoleret med ålegræs såvel indvendigt som udvendigt.- plus lidt papiruld da ålegræsset slap op. Der er brugt mini bigballer på
Indvendige vægge er opbygget med 2 stk. 3 cm halmplader (Biocore) med et 5 cm hulrum isoleret med genbrugs vermakulite fra Måde Kaminentfabrik.
Under det hele er der 40 cm blåmuslinger som isolerer som lecanødder og desuden 25 cm flamingo. Blåmuslingerne er lagt en meter udenfor husets grundplan for at minimere varmetabet.
 
 
 
På hele sydfacaden er der genbrugs termoglas, og huset er delvist bygget efter principperne for passiv solenergi. Hvilket vil sige kolde rum som spisekammer, sovekammer, køkken og badeværelse mod nord, og gulv og indervægge af tunge materialer til at opsuge varmen om dagen og afgive den om aftenen.
 
 
 
 
 
Af genbrugsmaterialer er der brugt teglstens gulvklinker, bærende murstensmur midt gennem hus og entre, gamle fyldingsdøre, genbrugskøkken som vi selv laver låger til af strandingstræ, 30 m2 termoglas, 200 fortovsfliser til punktfundamenter Trappe til førstesalen, tagkonstruktioner på udhus og garage, stolper til
garage og 60 m vej af genknus.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Materialer